News Ticker

Ανοικτή Πόλη Βριλησσίων: Συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Οι επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης που απορρέουν από τις μνημονιακές πολιτικές που ασκήθηκαν στην χώρα μας εδώ και χρόνια, είναι ορατές και στην γειτονιά μας. Δεν μπορούμε να μένουμε απλοί παρατηρητές και να εκφράζουμε μόνο φραστικά την συμπαράσταση μας. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Η Δημοτική Παράταξη ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ Αλληλεγγύης & Πολιτισμού σας προτείνει τέτοιες δράσεις αξιοποιώντας ένα Παραμύθι.

Το Παραμύθι «Το δένδρο που έδινε» μας έδωσε την ιδέα για να δημιουργήσουμε σταθμούς προσφοράς (τρόφιμα και ρούχα) στην Πόλη μας. Τα παραμύθια μας διδάσκουν, μας δείχνουν δρόμους αλληλεγγύης. Δένδρα έχουμε πολλά στα Βριλήσσια που μπορούν να γίνουν σταθμοί προσφοράς και να τροφοδοτούν με συχνότητα το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και όλες τις Κοινωνικές Δομές.

Σας καλούμε λοιπόν όλους Δημοτικές Παρατάξεις, Συλλόγους και Οργανώσεις να αγκαλιάσετε και να υιοθετήσετε την ιδέα του Παραμυθιού, οργανώνοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο «Το δένδρο που έδινε», ώστε όλοι μαζί να γίνουμε ασπίδα στην κρίση.

Η Ανοικτή Πόλη οργανώνει το δικό της … «Το δένδρο που έδινε», το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 και από ώρα 12,00 το μεσημέρι μέχρι να γεμίσουμε το δένδρο με ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια, στην Πλ. Αναλήψεως.

Σας περιμένουμε όλους!

+-_Η+¦_Δ+-1blowres

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.