News Ticker

Οι αστυνομικοί κάνουν και τις καθαρίστριες στο ΑΤ Βριλησσίων

Είναι ελάχιστοι και επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες να επιτελέσουν το καθήκον τους και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Από την Μ. Πέμπτη μέχρι σήμερα όμως  αναγκάζονται να κάνουν και τις καθαρίστριες οι ατυνομικοί στο ΑΤ Βριλησσίων. Η σύμβαση της εταιρείας καθαρισμού με το υπουργείο έληξε. Συνεπώς οι καθαρίστριες σταμάτησαν να εργάζονται.

Οι λιγοστοί αστυνομικοί τόσο του Αστυνομικού Τμήματος όσο και του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων επιχειρούν μόνοι να καθαρίσουν προκειμένου να τηρούνται έστω οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής.

Η αδιαφορία των αρμοδίων έχει φτάσει τα όρια της πρόκλησης. Δεν φτάνει η υποστελέχωση του τμήματος με αρκετούς αστυνομικούς να βρίσκονται αποσπασμένοι στη φύλαξη των VIP, πλέον οι εναπομείναντες  πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους τμήμα. Το ΑΤ Βριλησσίων δεν είναι μοναδική υπηρεσία της ΕΛΑΣ που στερείται των υπηρεσιών καθαρισμού, σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και άλλες υπηρεσίες. Η κατάσταση όμως,  έχει φτάσει στο απροχώρητο, με προφανείς συνέπειες και για την αστυνόμευση.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.