Δήμος Βριλησσίων: Ευχαριστίες στους εργαζομένους που κρατούν την πόλη καθαρή
Tις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής στους εργαζόμενους του Δήμου που κρατούν την πόλη καθαρή, παρά τα προβλήματα που προκαλούνται στην αποκομιδή απορριμμάτων μέχρι την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής τα Σαββατοκύριακα, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας.
Στην ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε προς το προσωπικό ο Αλέξης Μαυραγάνης ανέφερε:
«Εν μέσω σημαντικών προβλημάτων στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, ιδίως, λόγω της μη λειτουργίας της τα Σαββατοκύριακα, η Δημοτική Αρχή με τη συμβολή της αρμόδιας Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα προσκόμματα αυτά να μην επηρεάζουν (κατά το δυνατόν) τη διαδικασία αποκομιδής του Δήμου Βριλησσίων και γενικότερα τη διαχείριση απορριμμάτων στην τοπική μας κοινωνία κατά τις καθημερινές ημέρες, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Παρόλα αυτά, ζητούμε την κατανόησή σας για όποια προβλήματα τυχόν παρουσιαστούν, κυρίως στις αρχές κάθε εβδομάδας, μέχρι την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας στον ΧΥΤΑ.
Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων που πασχίζουν για να κρατούν την πόλη μας καθαρή, βασιζόμενοι πάνω από όλα στην καλή μεταξύ τους συνεννόηση και συνεργασία, καθώς και με την υπηρεσιακή και αιρετή διοίκηση του Δήμου».
Leave a comment