News Ticker

Ένας Βριλησσιώτης στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ

O Κωνσταντίνος Βαφειάδης (βλ. αριστερά στη φωτό σε δράση του ΟΚΠΑ), αντιπρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων, ορίστηκε νέο μέλος του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ.

Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΔΑΠ προχώρησε μεταξύ άλλων, την Τρίτη,  στην εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Ελληνικό Δημόσιο, ως μέτοχος της πλειοψηφίας, ανακάλεσε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Ευάγγελο Παλαιολόγο, Γρηγόριο Ζαφειρόπουλο, Λάμπρο Ζωγράφο, Παντελεήμονα Καμά, Ελευθερία Καραχάλιου, Αναστάσιο Κούρτη και Ιωάννη Χονδρόγιαννο και υπέδειξε προς αντικατάστασή τους, τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βαφειάδη, Μιχαήλ Σταυρουλάκη, Νικόλαο Σαράντη, Ιωάννη Καρδαρά, Γεώργιο Μακρινό, Ελευθέριο Μαγιάκη και Ελευθέριο Χαραλαμπάκη, οι οποίοι και εξελέγησαν.

Η θητεία των νέων μελών λήγει στις 28.06.2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη θέση του στον Δήμο Βριλησσίων. Το Vrilissianews εύχεται στον κ. Βαφειάδη καλή επιτυχία στη νέα του καθήκοντα.

Το βιογραφικό του

Ο Κωνσταντίνος Βαφειάδης γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στη Αθήνα. Τα τελευταία 10 χρόνια κατοικεί στα Βριλήσσια. Είναι απόφοιτος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1997), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Imperial College London (M.Sc. in Advanced Chemical Engineering) (1998) και διδακτορικού διπλώματος από το City University London (Ph.D. in Control Engineering) (2003). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο ΕΜΠ ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών και εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης. Διετέλεσε εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Λονδίνου (ΣΕΦΛ) από το 1998 έως το 2003. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ) από το 2005, Β’ Αντιπρόεδρος από το 2007 και Πρόεδρος στις εκλογές του 2010 και του 2013. Είναι εκλεγμένος στην κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ). Είναι παντρεμένος με τη Χημικό Μηχανικό Ευαγγελία Κόφφα και πατέρας δύο παιδιών, της Ανθής και του Στέφανου. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε σύνθετα έργα πληροφορικής με έμφαση στο Χρηματοπιστωτικό Τομέα καθώς και στο σχεδιασμό και υλοποίηση ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων. Έχει διατελέσει Μέλος του ΔΣ της ΟΔΙΕ ΑΕ (2010-2014). Το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος Δημιουργίας”. Στη συνέχεια, ορίστηκε αντιπρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

vafeiadis

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.