News Ticker

Kώστας Iωαννίδης: Άκυρη η απόφαση του Αθλητικού Οργανισμού για το «χαράτσι» στα αθλητικά σωματεία!

Άκυρη είναι η απόφαση του Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων για το “χαράτσι” στους αθλητικούς συλλόγους, υπογραμμίζει σε γραπτή του δήλωση ο τ. Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης. «Η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις υποθέσεις του Δήμου 1 χρόνο τώρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», συνεχίζει.

«Μοναδικό έργο στην μέχρι τώρα θητεία της Δημοτικής Αρχής το χαράτσι στους αθλητικούς συλλόγους που αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα με πάνω από το 30% των οικογενειών των μελών τους να μή μπορούν να πληρώσουν τις συνδρομές τους. Και αυτή η απόφαση εκτός από απαράδεκτη είναι και άκυρη, αφού δεν πέρασε από Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο διοίκηση του Δήμου αποφεύγει να τη φέρει, φοβούμενη τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης. Παράλληλα ο Δήμαρχος διαβεβαιώνει όλες τις πλευρές  οτι “θα το ξαναδούμε”. Ολα αυτά καλά (τάχουμε δεί εξ  άλλου και στην κεντρική πολιτική σκηνή), αλλά οι σύλλογοι καλούνται να πληρώσουν και μάλιστα μπροστά για μιά απόφαση που δεν μπορεί να εφαρμοστεί».

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.