News Ticker

Νέο μπαράζ διαρρήξεων στα Βριλήσσια-Αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με 40.000 ευρώ οι δράστες!

-Νέο διπλό χτύπημα των διαρρηκτών στα Βριλήσσια

-40.000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα και τιμαλφή η λεία τους

Δύο ακόμα χτυπήματα διαρρηκτών σημειώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών σε δύο μονοκατοικίες στα Βριλήσσια. Το πρώτο χτύπημα πραγματοποιήθηκε στην οδό Μάρκου Μπότσαρη οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία από ένα παράθυρο το οποίο παραβίασαν.  Βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφού το ερεύνησαν κατάφεραν να εντοπίσουν και να αρπάξουν κοσμήματα και τιμαλφή. Στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο της ιδιοκτήτριας, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα σε μικρή απόσταση από το σπίτι.

Η δεύτερη διάρρηξη σημειώθηκε στην οδό Χελμού. Οι δράστες αυτή τη φορά διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας. Οι διαρρήκτες εντόπισαν και κατάφεραν  ν’ αφαίρεσουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και μετέφεραν στο όχημα που τους περίμενε απέξω. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το χρηματοκιβώτιο περιείχε το ποσό των 40.000 ευρώ.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.