News Ticker

Νέα Πνοή: 60 παιδιά «κόβονται» απο τους παιδικούς σταθμούς των Βριλησσίων

60 παιδιά «κόβονται» απο τους παιδικούς σταθμούς των Βριλησσίων, όπως καταγγέλει η δημοτική παράταξη των Βριλησσίων “Νέα Πνοή”.
Όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης,  μετά την πρωτοφανή παράλειψη καταβολής των μισθών σε 58 εργαζόμενους Αορίστου Χρόνου του Δήμου Βριλησσίων, παράλειψη που οφείλεται στη συνεχιζόμενη αποδιοργάνωση της Διοίκησης του Δήμου σε όλους τους τομείς, νέο δείγμα έλλειψης σχεδιασμού αλλά και κοινωνικής αναλγησίας ήρθε χθές από της Διοίκηση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μειώνονται κατά 60 οι θέσεις των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου. Ετσι ενώ πέρυσι φιλοξενήθηκαν περί τα 310 παιδιά, φέτος θα γίνουν δεκτά μόνο 240, υποχρεώνοντας με τον τρόπο αυτό και σε αυτή την οικονομική συγκυρία, περί τις 60 οικογένειες να αναζητήσουν θέσεις στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς με καταβολή 300-400 ευρώ μηνιαίως, αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης.
Σύμφωνα με την δημοτική παράταξη, εντύπωση προκαλεί η παντελής απουσία των στελεχών της Διοίκησης του Δήμου και ιδίως του Δημάρχου, που περιορίζονται σε ρόλο απλού και αμήχανου παρατηρητή των τεκταινομένων.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Μανιατογιάννης-Ιωαννίδης: Διαδικτυακός "πόλεμος" για τους παιδικούς σταθμούς - vrilissianews.gr

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.