News Ticker

Ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Μ. Βερροιόπουλος στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες!

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ, αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Μιχάλης Βερροιόπουλος.

Ο κ. Βερροιόπουλος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2014 με την παράταξη “Δράση για μια άλλη πόλη“. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Vrilissianews, o κ. Βερροιόπουλος θα κρατήσει τη θέση του δημοτικού συμβούλου Βριλήσσιων θέλοντας, με αυτόν τον τρόπο, να παραμείνει στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΔΕΗ με ολόκληρο το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, ΕΔΩ.

Ο κ. Βερροιόπουλος αποτελεί έναν από τους πλέον δραστήριους και ενεργούς πολίτες στα κοινά των Βριλησσίων, με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση.

Για παράδειγμα, τον Μάιο ο κ. Βερροιόπουλος είχε δώσει το “παρών” μαζί με δεκάδες Βριλησσιώτες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αναλήψεως κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές.

Δείτε τι είχε δηλώσει στην κάμερα του Vrilissianews για το θέμα.

Το βιογραφικό του

Ο Μιχάλης Βερροιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και κατοικεί στα Βριλήσσια από το 1996. Είναι παντρεμένος με τη Λουκία Λυπημένου και έχει δυό παιδιά. Υπήρξε ιδρυτικό και πρωταγωνιστικό μέλος της Επιτροπής Αγώνα «για τη διάσωση της Ναυτικής Βάσης» και είναι πρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου «Ωρείθυα» του Πατήματος. Είναι πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2014 είναι δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.