News Ticker

ΟΚΠΑ: Συγκεντρώθηκαν 100 κιλά πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό

Με επιτυχία στέφθηκε το κάλεσμα συλλογής πλαστικών καπακιών από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. Οι πρώτες 20 κούτες, 5 κιλών η καθεμία, θα σταλούν στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη (3/9) προκειμένου να ανακυκλωθούν και στη συνέχεια να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια.

Οι 20 κούτες που συγκεντρώθηκαν από τον ΟΚΠΑ ζυγίζουν συνολικά 100 κιλά και θα ταξιδέψουν για το Σύλλογο ‘ΤhessNext2U’ μέσω ΚΤΕΛ.

Ο ΟΚΠΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση των ΚΤΕΛ Αθήνας που θα μεταφέρει τις κούτες χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση ενώ ευχαρίστησε και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με την συγκέντρωση κάθε είδους πλαστικού καπακιού (από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά), διότι η ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες μπορεί να γίνει καλύτερη και η προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να σταματάει ποτέ.

Παράλληλα, με την συγκέντρωση των καπακιών προστατεύουμε το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην ανακύκλωση.

 

Τα πλαστικά καπάκια παραδίδονται στα εξής σημεία συγκέντρωσης:

  • στη Λ. Πεντέλης 62 στον Ο.Κ.Π.Α (1ος όροφος),
  •  στο Δημαρχείο (γρ. Δημάρχου),
  • στον Π.Α.Ο.ΔΗ.Β (Κλειστό Γυμναστήριο Κισσάβου, 1ος όροφος),
  • στα ΚΕΠ Βριλησσίων,
  • στους Παιδικούς Σταθμούς,
  •  στο ΚΑΠΗ (ισόγειο , οδός Κισσάβου 11 και οδός Λ. Πεντέλης 4)
  •  σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

 

Όσοι δημότες, φορείς ή σύλλογοι έχουν συγκεντρώσει καπάκια, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον ΟΚΠΑ στο τηλ. 210-6135611, ώστε να οριστεί η παραλαβή.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.