News Ticker

Σε επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι γιατροί του “Αμαλία Φλέμιγκ”

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από την Παρασκευή 1 Μαϊου οι ειδικευόμενοι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμιγκ”.

Μετά τους ειδικευόμενους γιατρούς του Σισμανόγλειου ΓΝΑ και οι γιατροί του “Αμαλία Φλέμιγκ” μπαίνουν στον χωρό των κινητοποιήσεων διεκδικώντας την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Vrilissianews, το πρόβλημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αναμένεται να είναι μεγαλύτερο καθότι από τους 54 ειδικευόμενους γιατρούς που απασχολούνται, οι 47 έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην επίσχεση εργασίας.
Επιπροσθέτως, ο χρόνος εξυπηρέτησης των ασθενών είναι πιθανόν να αυξηθεί σημαντικά, δεδομένου του γεγονότος ότι το Αμαλία Φλέμιγκ  έχει την Παρασκευή γενική εφημερία. Ειδικότερα, το παθολογικό τμήμα όπου απασχολείται σημαντικός αριθμός ειδικευόμενων γιατρών θα αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας.
Το Γενικό Νοσοκομείο « Α. Φλέμιγκ» περιθάλπτει χιλιάδες ασθενείς σε μηνιαία βάση εξυπηρετώντας κυρίως τις ανάγκες των κατοίκων της Βορειοανατολικής Αττικής. Σήμερα λειτουργεί με 139 κρεβάτια και 317 εργαζόμενους.
Οι ειδικευόμενοι γιατροί πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την πληρωμή των εφημεριών για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2015.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων “Αμαλία Φλέμιγκ” ΕΔΩ.
info: Το Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων “Αμαλία Φλέμιγκ” ιδρύθηκε ως Ν.Π.Δ.Δ. το 1986 και προήλθε από την ενοποίηση τριών πρώην ιδιωτικών κλινικών (Τσαγκάρη, Μπόμπολα, Ζωοδόχος Πηγή), από τις οποίες η τελευταία έπαψε να λειτουργεί το 1999. Το Νοσοκομείο λειτουργεί σε κτιριακές εγκαταστάσεις που δεν είναι ιδιόκτητες. Για την Πτέρυγα Τσαγκάρη καταβάλλεται ενοίκιο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η Πτέρυγα Μπόμπολα ανήκει στο Ι.Κ.Α. Οι δύο πτέρυγες απέχουν μεταξύ τους περίπου 1,5 χλμ. και φιλοξενούν διαφορετικά κλινικά και εργαστηριακά τμήματα. Και στις δύο πτέρυγες λειτουργούν Συγκροτήματα Χειρουργείων και Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.