News Ticker

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Λεωφόρο Πεντέλης

ληστεια τραπεζα πειραιως

Μια συμπλοκή μεταξύ ατόμων εξαρτημένων από ναρκωτικές ουσίες και ιδιωτικού φρουρού καταστήματος γνωστής αλυσίδας έτοιμου φαγητού στη Λεωφόρο Πεντέλης εξελίχθηκε σ’ ένα σοβαρό επεισόδιο, που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παρέα τοξικομανών βρισκόταν στο κατάστημα,  όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία τους άρχισε να γίνεται ενοχλητική για τους υπόλοιπους πελάτες. Ο ιδιωτικός φρουρός τους ζήτησε  να εγκαταλείψουν το χώρο. Εκείνοι αντέδρασαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν… Όπως επισημαίνουν στο Vrilissianews καλά πληροφορημένες πηγές, οι δύο άνδρες δεν φαίνεται να είχαν πλήρη επίγνωση των πράξεων τους. Ο ένας μάλιστα, υπέφερε από στερητικό σύνδρομο. Στη συνέχεια ένας εκ των δύο βγήκε έξω από το κατάστημα και πυροβόλησε 5 φόρες. Το όπλο ήταν αεροβόλο. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Οι δύο δράστες, ένας 32χρονος και ένας 42χρονος, συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο αριθμός των τοξικομανών στην περιοχή μας έχει αυξηθεί σημαντικά. «Πρόκειται για ένα γεγονός που όλοι έχουμε παρατηρήσει, αρκεί ένας καφές στην πλατεία Αναλήψεως για να πειστούν και όσοι διατηρούν αμφιβολίες», επισημαίνει έμπορος των Βριλησσίων. «Αίτια είναι η λειτουργία κέντρου μεθαδόνης στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο», ανέφερε ο ίδιος στo Vrilissianews.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.