News Ticker

Τα Βριλήσσια τίμησαν με πολύ χορό και κέφι την τρίτη ηλικία

Χορός, τραγούδι, κέφι και εκλεκτό φαγητό από τα ίδια τα μέλη των ΚΑΠΗ γέμισαν την αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Βριλησσίων.
Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και δύο εβομάδες, με τα μέλη να καταστρώνουν το μενού της βραδιάς και το προσωπικό να ετοιμάζει την διοργάνωση της εκδήλωσης, δίνοντας της μάλιστα το όνομα «Με λογισμό και μ’ όνειρο». Αυτός ήταν και ο στόχος της πρόεδρου του ΟΚΠΑ, Βούλας Αρσένη, να ενεργοποιήσει τους ηλικιωμένους και να διοργανώσει μια εκδήλωση που θα είναι φτιαγμένη με τον δικό τους λογισμό και με το όνειρο μιας επιτυχημενής σπεσιαλιτέ.
Ο σκοπός επετεύχθη και ο μπουφές γέμισε από ένα σωρό εδέσματα, πίτες, μπιφτέκια, τυροπιτάκια, κεφτεδάκια αλλά και πεντανότιμα επιδόρπια για όσους δεν έχουν ζάχαρο.
Μετά τον χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Οργανισμού, Βούλα Αρσένη, τον Δημάρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη αλλά και τον πρόεδρο των ΚΑΠΗ, κ. Κάππα ξεκίνησε η εκδήλωση. Το «παρών» έδωσαν η Ζωή Κουβαρά, πρώην πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Οικονομικών και Καθαριότητας και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην αρχή,τα μέλη της θεατρικής ομάδας, Γράτσια Αναστασία, Καζάκου Καίτη και Μυλωνά Σταυρούλα ανάγνωσαν ποιήματα που είχε επιμεληθεί, η υπεύθυνη της ομάδας, Τσσαμαδιά Κατερίνα. Είναι γνωστή, άλλωστε, η ενεργός δράση της ομάδας των ΚΑΠΗ, αλλά και η επιτυχία που σημειώνουν οι θεατρικές παραστάσεις που ανεβάζουν κάθε χρόνο.

Το κέφι ανέβηκε στα ύψη από τη στιγμή που ανέλαβαν να παίξουν αφιλοκερδώς ζωντανη μουσική νέα παιδιά του δήμου μας,  υπό τις οδηγίες του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής, Νίκου Βασιάδη.  Συγκεκριμένα,τραγούδησε η Μαργαρίτα Ανδριανού, κιθάρα έπαιξε ο Κωνσταντής και μπουζούκι, ο Κώστας Βέτας.
Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός μαγειρικής, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το επίπεδο υψηλό αποφασίστηκε τα δώρα των νικητών να δωθούν με κλήρωση στους επίδοξους σεφ.

Ακολουθεί  φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.