News Ticker

Τρόμος στα Βριλήσσια: Μπαράζ διαρρήξεων το Σαββατοκύριακο!

Μέσα σε μόλις 20 λεπτά της ώρας οι δράστες χτύπησαν μια μεζονέτα στα Βριλήσσια το βράδυ του Σαββάτου. Το ίδιο συνέβη τόσο σε επιχείρηση της λεωφόρου Πεντέλης τα ξημερώματα, όσο και σε μια άλλη οικία στην οδό Ξενοφώντος.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης μιας μεζονέτας στην οδό Διός αντίκρισε το έργο των διαρρηκτών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του στις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του με το παιδί τους είχαν φύγει από το σπίτι μόλις στις 19:40. Μάλιστα είχαν αφήσει τα φώτα ανοιχτά.

Οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία. Κατάφεραν να σπάσουν το διπλό τζάμι της μπαλκονόπορτας και να μπουν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.

unnamed

Στη φωτογραφία διακρίνεται η σπασμένη μπαλκονόπορτα της μεζονέτας και τα ίχνη από τις έρευνες της σήμανσης

Ήταν γύρω στις 8 το βράδυ παρ’ όλα αυτά οι επιτήδειοι κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε απόσταση 200 μέτρων στην οδό Χελμού κατοικεί ένα υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας, το οποίο έχει τόσο αστυνομική προστασία όσο και ιδιωτικούς φρουρούς. Το γεγονός αυτό όμως, δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει τους διαρρήκτες.

Όταν μπήκαν στο εσωτερικό της μεζονέτας ξεκίνησαν να ερευνούν τον χώρο, μπήκαν τόσο στο σαλόνι όσο και στα υπνοδωμάτια. Έψαξαν τους πίνακες αλλά τις ντουλάπες. Μάλιστα, πρόλαβαν να ερευνήσουν ακόμα και το ψυγείο! Ανέβηκαν στα υπνοδωμάτια, όπου εντόπισαν και άρπαξαν 500 ευρώ μετρητά.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το Σαββατοκύριακο όμως, υπήρξαν ανάλογα περιστατικά στον οδό Ξενοφώντος αλλά και σε επιχείρηση που βρίσκεται επί της λεωφόρου Πεντέλης.

Η ασφάλεια διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι κατά την εισβολή τους στη μεζονέτα φορούσαν γάντια και δεν έχουν αφήσει αποτυπώματα.

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί, η ώρα που επέλεξαν να χτυπήσουν και το γεγονός πως κανείς από τους γείτονες δεν αντελήφθη το παραμικρό.

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση στην περιοχή.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Λ. Πεντέλης: Εισβολή σε βίντεο κλαμπ-Aδυναμία... στις κονσόλες είχαν οι δράστες - vrilissianews.gr

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.