News Ticker

Βριλήσσια: Δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης ενόψει Πάσχα (photo)

260 κιλά κρεατικών, 1000 κόκκινα αυγά, τσουρέκια, κουλούρια και άλλα προϊόντα διένειμαν την Τρίτη ο  Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων και εθελοντές του δήμου, για την κάλυψη των αναγκών 120 άπορων οικογενειών της πόλης μας.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οι οικογένειες παρέλαβαν επίσης είδη παντοπωλείου, τυροκομικά προιόντα, λαχανικά και άλλα βασικά αγαθά ώστε να μην λείψει τίποτα από το πασχαλινό τους τραπέζι.

Επίσης, στα παιδιά των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου δόθηκαν λαμπάδες,παιχνίδια, ενδύματα και υποδήματα, όλα προσφορά των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των παιδικών σταθμών των Βριλησσίων, των σχολείων του Δήμου, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων τους και των διαφόρων προσφορών που έλαβε η δημοτική αρχή από ανώνυμους και επώνυμους δημότες.

Αυτές τις άγιες μέρες, δεν έμειναν παραπονεμένα ούτε τα 35 ατομα της τρίτης ηλικίας που λαμβάνουν την φροντίδα του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”. Την Τετάρτη, κλιμάκιο επισκέφτηκε τους συμπολίτες μας  προσφέροντάς τους χειροποίητα πασχαλινά καλαθάκια τα οποία κατασκεύασαν οι μικροί μας συνδημότες με τις δασκάλες τους στους παιδικούς μας σταθμούς, με κουλούρια, αυγά και πανέμορφες χειροποίητες κάρτες.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου 2015, η δημοτική αρχή απέστειλε σε όλες τις Εκκλησίες της πόλης μας κούτες με διάφορα τυποποιημένα προϊόντα τα οποία και μοιράστηκαν στους πιστούς.

Είναι γεγονός ότι οι δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, ενόψει του Πάσχα, στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης στον κάθε δημότη της πόλης μας.

Φωτογραφίες με τα πασχαλινά είδη που συγκεντρώθηκαν για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση:


Created with flickr slideshow.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.