News Ticker

Βριλήσσια: Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειο

Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένου ζευγαριού από επιτήδειο στα Βριλήσσια. Αυτήν την φορά μάλιστα ο αετονύχης δεν προσέγγισε τα θύματα του στο δρόμο, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος των ηλικιωμένων επί της οδού Πάρνηθος. Το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα και τότε ο καλοντυμένος άνδρας που ήταν γύρω στα 35 έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Παρουσιάστηκε στους ηλικιωμένους ως ασφαλιστής, ο οποίος ήρθε να εισπράξει την ασφάλεια για το αυτοκίνητο του παιδιού τους, το οποίο υποτίθεται πως δεν την είχε εξοφλήσει. Οι ηλικιωμένοι πείστηκαν και η 80χρονη γυναίκα πήγε να του φέρει τα μετρητά που ζήτησε. Εκείνος με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε στο μεταξύ ν’ αρπάξει και ένα ακριβό ρολόι. Όταν ο σύζυγός της 80χρονης του ζήτησε απόδειξη για τα 400 ευρώ που έπρεπε να του καταβάλλουν, εκείνος άρπαξε από τα χέρια της ηλικιωμένης περίπου 1000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ενημερώνουν τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς τους, για τέτοια περιστατικά. Σε οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση θα πρέπει να ειδοποιείται έγκαιρα η άμεση δράση (100).

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.