News Ticker

Βριλήσσια: Νικητής η αλληλεγγύη

Όταν τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι φορείς της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι υπέροχο.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όχι μόνο πέτυχε, αλλά άγγιξε τις πιο ευαίσθητες «χορδές» των κατοίκων της πόλης. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Βριλησσίων η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική.

Δεκάδες παιδιά της τρίτης τάξης του δημοτικού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν για να βοηθήσουν τους φίλους και συμμαθητές τους που έχουν ανάγκη.

Εκατοντάδες τσάντες με τρόφιμα, αναλώσιμα, λαμπάδες και δώρα συγκεντρώθηκαν. Οι γονείς συμμετείχαν μαζικά. Οι δομές του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων χρειάζονται ενίσχυση. Δυστυχώς, οι οικογένειες που χρήζουν βοήθειας αυξάνονται συνεχώς. Οι υπάλληλοι και το ΔΣ κάνουν καθημερινά ό,τι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

 

Τα αποτελέσματα και οι νικητές στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουν σημασία. Τον γύρο του θριάμβου, την Κυριακή, στο γήπεδο των Βριλησσίων έκαναν η αλληλεγγύη, η αγάπη και η ανιδιοτελής προσφορά των παιδιών και των γονέων από το 1ο , το 3ο ,το 5ο Δημοτικό και άλλα σχολεία της πόλης.

Σημαντική η συμβολή και του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων που φιλοξένησε το τουρνουά.

Όπως το έθεσε ο Karl Popper, «Στη ζωή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. Οι τελευταίοι έχουν συνήθως δίκιο. Εάν όμως η ανθρωπότητα έφθασε μέχρι εδώ, αυτό οφείλεται στους αισιόδοξους»… Χαμόγελο, υπομονή και αλληλεγγύη, μόνο έτσι θα περάσουμε τον κάβο και οι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους, να είστε σίγουροι.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.