News Ticker

Lifting δοντιών: Αποκτήστε το τέλειο χαμόγελο στο Οδοντιατρικό Κέντρο Βριλησσίων!

Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική έχει στην διάθεσή της πολλαπλές δυνατότητες βελτίωσης του χαμόγελού μας. Μία εξ’ αυτών είναι οι όψεις ρητίνης. Γνωστές και ως BONDING ρητίνης ή LIFTING δοντιών. Πρόκειται για λεπτή επίστρωση ρητίνης, η οποία συγκολλείται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

Είναι μια μέθοδος κατάλληλη για αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων των δοντιών που αφορούν το σχήμα τους, τη θέση τους, το χρώμα τους, τη δομή τους, είτε την αρμονία μεταξύ τους. Ενδείκνυται για κλείσιμο διαστήματος ανάμεσα σε δόντια. Πολλές φορές μπορούμε να διορθώσουμε ακόμη και λανθασμένη κλίση δοντιών.

Η εξέλιξη των σύνθετων ρητινών και η τεχνολογία των συγκολλητικών μέσων έχει ωφελήσει σημαντικά την επανορθωτική και αισθητική οδοντιατρική. Η ικανότητα σχηματισμού δεσμών υψηλής αντοχής ανάμεσα στη ρητίνη και το δόντι εξασφαλίζουν την μονιμότητα αυτών των αποκαταστάσεων. Επίσης οι άριστες φυσικές ιδιότητες της ρητίνης καθώς και το μεγάλο εύρος χρωματολογίου των ρητινών, μιμούνται εξαιρετικά τις οπτικές ιδιότητες των φυσικών οδοντικών ουσιών παρέχοντας την δυνατότητα να επιτυγχάνονται επιφάνειες όμοιες με αυτές του φυσικού δοντιού.

Το Οδοντιατρικό Κέντρο Βριλησσίων

Το Οδοντιατρικό Κέντρο Βριλησσίων λειτουργεί από το 1988 επί της οδού Σισμανογλείου 3 στα Βριλήσσια και το διευθύνουν οι χειρουργοί οδοντίατροι κ. Κολιτσόπουλος Μαρίνος και κ. Μαριδάκη Κατερίνα.

Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός του κέντρου, καθώς επίσης η εμπειρία και η συνεχής επιστημονική επιμόρφωση των οδοντιάτρων, εξασφαλίζουν στον ασθενή ασφαλή, ανώδυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόβλημα γενικής ή εξειδικευμένης οδοντιατρικής.

Οι χειρουργοί οδοντίατροι που εργάζονται στο Οδοντιατρικό κέντρο στα Βριλήσσια έχουν ως ύψιστη μέριμνα την απόλυτη προστασία των ασθενών χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπόκεινται στα τελευταία στάνταρ αποστείρωσης καθώς και εξελιγμένα βιοϋλικά για καλύτερη απόδοση και αντοχή. Ο ευχάριστος χώρος αναμονής, το φιλικό προσωπικό υποδοχής και η πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες δημιουργούν ένα άνετο και ήρεμο περιβάλλον για τον ασθενή.

Στόχος του Κέντρου είναι η ανώδυνη οδοντιατρική θεραπεία, τα άριστα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα και η γρήγορη εξυπηρέτηση σε ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής, η οποία βασιζεται στην άμεση, ειλικρινή επαφή με τον ασθενή μας.

Οι χειρουργοί οδοντίατροί μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Eσείς μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας και στο contact@vrilissianews.gr

Κατερίνα Μαριδάκη

42212_th

Η χειρουργός οδοντίατρος, MSc. Μαριδάκη Κατερίνα είναι αριστούχος της Οδοντιατρικής Σχολής, με μακρόχρονη εκπαίδευση σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής, τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά και διαφόρων άλλων σχετικών εταιρειών και συλλόγων, ενώ είναι και ιδρυτικό μέλος της European Academy of Dento Maxillo Facial Radiology.

Από το 1988 μέχρι σήμερα ιδιωτεύει στον προσωπικό της επαγγελματικό χώρο (Σισμανογλείου 3, Βριλήσσια), ενώ την περίοδο 2002-2007 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στην έδρα της Διαγνωστικής.

Άρθρα και έρευνες της έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε πολύ γνωστές οδοντιατρικές επιθεωρήσεις.

Μαρίνος Κολιτσόπουλος

42213_th

Ο χειρουργός οδοντίατρος Μαρίνος Κολιτσόπουλος είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής και ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ασκεί το οδοντιατρικό επάγγελμα από το 1988 έως σήμερα, ενώ έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες σχετικές υπηρεσίες και οργανισμούς. Παράλληλα, «μετράει» πολλές ανακοινώσεις σε πανελλήνια οδοντιατρικά συνέδρια και έχει πληθώρα συμμετοχών σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Τέλος, ο Μαρίνος Κολιτσόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος και ταμίας της Ελληνικής Εταιρείας Οδοντιατρικών Laser.

Leave a comment

Your email address will not be published.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.