News Ticker

Μαρούσι: Ενημερωτική εκδήλωση για την αξία του πρωινού γεύματος στα παιδιά!

Για την αξία του πρωινού γεύματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι γονείς στην εκδήλωση «Ιστορίες Πρωινού», που διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου το Εμπορικό Κέντρο AVENUE, σε συνεργασία με το Infokids.gr. Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια για να αποκτήσουν ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες.

Στις «Ιστορίες Πρωινού», την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00, στη μικρή πλατεία μπροστά στο φαρμακείο του AVENUE, ένα δημιουργικό κόμικ βοηθάει τα παιδιά να καταλάβουν την αξία του πρωινού γεύματος για να αποκτήσουν ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, ενώ οι ειδικοί, η κα Διονυσία Βουτσά, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και η Χριστίνα – Πωλίνα Λαμπρινού, κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD-c θα μιλήσουν για τη σημασία του πρωινού γεύματος και θα δώσουν τις πλέον έγκυρες απαντήσεις στις απορίες των γονιών.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.