News Ticker

Ουρές σε ATM και βενζινάδικα στη Λεωφόρο Πεντέλης! (photo+video)

Ουρές συμπολιτών μας σχηματίστηκαν έξω από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών στη Λεωφόρο Πεντέλης μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού και την απόφαση του για δημοψήφισμα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το Vrilissianews βρέθηκε σε μηχανήματα αναλήψεως χρημάτων της τράπεζας Πειραιώς, της Eurobank, της Εθνικής Τράπεζας αλλά και της Alpha Bank που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των Βριλησσίων και άλλων περιοχών των Βορείων Προαστίων.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, δεκάδες συμπολίτες μας, παρά το προχωρημένο της ώρας (01:50), πήγαν να “σηκώσουν” χρήματα από τις τράπεζες.

Ουρές σχηματίστηκαν και σε βενζινάδικα στην Λεωφόρο Πεντέλης και την Λεωφόρο Κηφισίας.

11657421_10205336966558553_248593247_n

Ουρά σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Πεντέλης!

 

IMG_1337

Ώρα 03:15 και το βενζινάδικο της φωτογραφίας στην Λεωφόρο Κηφισίας είναι ασφυκτικά γεμάτο…

 

Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης των Θεσμών, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικώς ενημερώθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός, επίσης ενημέρωσε για την απόφασή του τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα, το Σάββατο το μεσημέρι (12:00) θα συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να λάβει τις σχετικές αποφάσεις, ενώ ο πρωθυπουργός θα στείλει στις Βρυξέλλες επιστολή με την οποία θα ζητά ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος ώστε ο λαός «να αποφασίσει ο λαός χωρίς πιέσεις και εκβιασμούς».

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όποιο και αν είναι αυτό. Από την τοποθέτησή του ήταν όμως ξεκάθαρο ότι τάσσεται εναντίον, καθώς, όπως είπε, η πρόταση των δανειστών σημαίνει την αποδοχή μιας αυστηρής λιτότητας δίχως τέλος.

Δείτε ολόκληρο το διάγγελμα του πρωθυπουργού:

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.