News Ticker

Α.Ε. Χαλανδρίου: Τίτλοι τέλους για τον Τάσο Δημητρίου!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε. Χαλανδρίου ο Τάσος Δημητρίου!

Ο άνθρωπος ο οποίος έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι,  υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση, έπειτα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Το Vrilissianews επικοινώνησε με τον Τάσο Δημητρίου ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία. Η Α.Ε. Χαλανδρίου διαθέτει μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για εμάς και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Θεώρησα, λοιπόν, πως αυτή η αλλαγή έπρεπε να είμαι εγώ και επέλεξα να θυσιαστώ για το καλό της ομάδας” ανέφερε στο Vrilissianews ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας. “Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα εξακολουθώ να βρίσκομαι στο πλευρό της ομάδας της καρδιάς μου, της ομάδας που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά” πρόσθεσε ο κ. Δημητρίου.

Μάλιστα ο κ. Δημητρίου έσπευσε να ενημερώσει για την απόφασή του το φίλαθλο κοινό μέσω Facebook:

dimitriou

Το Vrilissianews εύχεται στον Τάσο Δημητρίου καλή συνέχεια στην καριέρα του και στην Α.Ε. Χαλανδρίου να βρει γρήγορα το δρόμο στις επιτυχίες!

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.