News Ticker

Βριλήσσια: Επίθεση στο Vrilissianews από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της ιστοσελίδας μας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Βριλησσίων. O κ. Aλέξης Μαυραγάνης αισθάνθηκε την ανάγκη να εκδώσει ανακοίνωση για το Ποντιακό ζήτημα, μια εβδομάδα μετά την απόρριψη της πρότασης του για απάλειψη από το ψήφισμα της αναφοράς σε παραίτηση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, για τις επίμαχες δηλώσεις του που αφορούσαν την γενοκτονία.

Αφού καταδίκασε και σωστά, όπως άλλωστε θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, την φασιστική επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, ξεκαθάρισε πως τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων του Πόντου.

Στη συνέχεια έκρινε σκόπιμο να παραδώσει μαθήματα δημοσιογραφίας στο Vrilissianews.gr, αναφέροντας: 

Όταν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης(;) αναρτούν βίντεο, το δεοντολογικά ορθό είναι να το κάνουν για όλες τις απόψεις και τα πρόσωπα που τις εκφράζουν, από την επιλεκτική παρουσίαση μεμονωμένων αποσπασμάτων κατά πως τα βολεύει, για να μην καταντούν (απροκάλυπτα) τοπικές γαλάζιες μονταζιέρες.

Το Vrilissianews ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που δημοσιεύσε ρεπορτάζ από τη συζητήση και την ένταση που επικράτησε στην εν λόγω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Χαρακτήρισε λοιπόν την ιστοσελίδα μας «γαλάζια μονταζιέρα» και φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά όχι να προσβάλει το ήθος και την επαγγελματική μας επάρκεια.

Υπενθυμίζουμε σε όλους και στον ίδιο πως στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται διεξοδικά και χωρίς την παραμικρή παραποίηση, τόσο η άποψη που ο ίδιος διατύπωσε στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και εκείνη που διατύπωσαν οι υπόλοιποι διαφωνούντες με το ψήφισμα δημοτικοί σύμβουλοι.

Το Vrilissianews κατηγορείται και στοχοποιείται από τον κ. αντιδήμαρχο, γιατί κατέγραψε σε βίντεο μόνο ένα μέρος της εισήγησης του συναδέλφου του από την ίδια δημοτική παράταξη, αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής του ψηφίσματος στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι γνωστό σε όλους άλλωστε, πως ο κ. Χονδροματίδης μόνο γαλάζιος δεν είναι. Απλά έτυχε να διαφωνεί με τον κ. Μαυραγάνη.

Αφού λοιπόν στο ρεπορτάζ μας παρουσιάστηκε διεξοδικά η στάση του κ. αντιδημάρχου και μετά τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε τόσο εντός της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκει όσο και στους πολίτες, ο κ. αντιδήμαρχος έκρινε πως φταίνε οι δημοσιογράφοι που δημιουργούν κλίμα… Ο κ. Μαυραγάνης επιχειρεί να στοχοποιήσει  ένα τοπικό μέσο, γιατί απλά τόλμησε να καταγράψει τα γεγονότα. Τον πληροφορούμε πως θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε την πραγματικότητα, είτε αυτή αρέσει είτε όχι.

Για τους βαρύτατους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε αδίκως τον λόγο από εδώ και στο εξής θα έχει μόνο η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.