News Ticker

Χάντμπολ: Πάρτι και τουρτοπόλεμος στο κλειστό των Βριλησσίων (video, photos)

Ήταν αργά το απόγευμα λίγο μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ των Βριλησσίων. Ο Ηλίας Ντούσικος έκλεινε τα 31 του χρόνια και οι συμπαίκτες του σε συνεννόηση με τη σύντροφο της ζωής του Μαρία του ετοίμασαν μια έκπληξη που δύσκολα θα μπορέσει να ξεχάσει…

Ο κόουτς Γιάννης Γαλάνης και ο αρχηγός Βασίλης Νικολακόπουλος βρήκαν μια πρόφαση και τον καθυστέρησαν στο παρκέ. Οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν γρήγορα στα αποδυτήρια. Εκεί τους περίμενε η Μαρία με τον απαραίτητο για το πάρτι εξοπλισμό και την τούρτα. Μπορεί τα χρόνια να περνούν, οι παίκτες των Βριλησσίων όμως, γιόρτασαν τα γενέθλια του Ηλία Ντούσικου σαν μικρά παιδιά. Το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα:

Ο Βασίλης Νικολακόπουλος εκτός από αρχηγός είναι και το μεγάλο πειραχτήρι της ομάδας. Ο τουρτοπόλεμος που ξέσπασε λίγο αργότερα άλλωστε, ήταν δικής του έμπνευσης:


Created with flickr slideshow.

 

Το αριστερό εξτρέμ των Βριλησσίων ζει στην πόλη μας τα τελευταία 6 χρόνια. Ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 6 ετών από το Κορωπί και πέρασε από τον Άρη Νίκαιας και τον Αθηναϊκό, ομάδα με την οποία κατέκτησε το νταμπλ. Τελευταίος του σταθμός πριν έρθει στην ομάδα μας ήταν ο Ηλυσιακός. Υπήρξε μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων.

Ηλία, η συντακτική ομάδα του Vrilissianews σου εύχεται χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα! Κάθε όνειρο και στόχος σου να γίνει πραγματικότητα! Και φυσικά, φέρτε το Κύπελλο στα Βριλήσσια!!!!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.