News Ticker

Χάντμπολ: Στα Βριλήσσια το 1ο «Τουρνουά Φιλίας»!

Την Παρασκευή 10/6 ο ΕΣΝ Βριλήσσια κατέκτησε το 1ο Τουρνουά Φιλίας επικρατώντας στην έδρα του Kiparissis ΓΑΣ Καματερού με 30-32 στην παράταση.

Οι παίκτες του Νίκου Εργαζάκη έπαιξαν με πάθος και μυαλό για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού και έτσι κατάφεραν να λυγίσουν την πιο νεανική και γυμνασμένη ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη. Επιγραμματικά, τα Βριλήσσια μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πήραν διαφορά μέχρι και 6 τέρματα (7-13). Εκεί υπήρξε ένα μπλακ άουτ το οποίο εκμεταλλεύτηκε το Καματερό με πιεστική άμυνα και με ένα σερί 7-0 πέρασε μπροστά στο σκορ. Από εκείνο το σημείο κ μετά οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με 1-2 τέρματα. Όλα έδειχναν ότι το Καματερό θα πάρει τη νίκη καθώς 45” πριν το τέλος ήταν μπροστά με 26-25 και την είχε και την κατοχή της μπάλας. Όμως τα Βριλήσσια πίεσαν και εκεί μέτρησε η απειρία των γηπεδούχων αφού προσπάθησαν να περάσουν παρακινδυνευμένη πασά στο πίβοτ τους. Τα Βριλήσσια έκλεψαν τη μπάλα, εκδήλωσαν αιφνιδιασμό, ο οποίος κατέληξε σε υπέροχο γκολ του Τάκη Κλεώπα. Στα 7” που απέμεναν ο Τότο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καμπούρη και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση.

Στο 1ο πεντάλεπτο της παράτασης οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ. Όμως στο 2ο 5λεπτο μίλησε η κλάση των έμπειρων παικτών των Βριλησσίων που πήραν διαφορά μέχρι και 3 τέρματα για να οδηγηθούμε στο τελικό 30-32.

Θεαματική εμφάνιση από τους Τσικογιαννόπουλο και Ντούσικο που όχι μόνο οδήγησαν την ομάδα στη νίκη αλλά έδωσαν μαθήματα υψηλής τεχνικής στο κοινό που ήρθε να απολαύσει το παιχνίδι και πάνω απ’ όλα διασκέδασαν μαζί με τους συμπαίκτες τους αφού μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για ένα φιλικό τουρνουά. Εξαιρετικός ο Κλεώπας που πέτυχε και το γκολ που έστειλε το ματς στην παράταση και μεγάλη βοήθεια από Αλικάκο και Καμπούρη που ενίσχυσαν την «παλιά» (?) τους ομάδα.

Ο αρχηγός Βασίλης Νικολακόπουλος σήκωσε την κούπα του 1ου Τουρνουά Φιλίας και οι παίκτες των Βριλησσίων έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά. Ακολούθησαν πολύ όμορφες στιγμές με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάσουν ευχές για τις διακοπές και να φωτογραφίζονται όλοι μαζί αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι εκτός γηπέδου είναι καλοί φίλοι.

Την τρίτη θέση του Τουρνουά Φιλίας κατέκτησε η ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου που επιβλήθηκε του Λεωνίδα Αγ Αναργύρων στο μικρό τελικό.

Πολύ καλή συνδιοργάνωση από τις ομάδες του Kiparissis ΓΑΣ Καματερού και Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων που προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να διατηρήσουν τους παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση μιας και το κενό μεταξύ των σεζόν είναι πολύ μεγάλο και οι αθλητές βγαίνουν εντελώς εκτός ρυθμού.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.