News Ticker

Xάντμπολ: Βριλησσιακή παροικία στην Νέα Φιλαδέλφεια

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 4 παλαιοί παίκτες του ΕΣΝ Βριλησσίων μετακομίζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Γιώργος Πέρρος,  Λάμπης Βαμβακάς, Γιάννης Τσικογιαννόπουλος και Γιάννης Αλικάκος. Τα τελευταία χρόνια Πέρρος και Βαμβακάς αγωνίζονταν με τα χρώματα του Ποσειδώνα Λουτρακίου ενώ τα Βριλήσσια είναι ο Σύλλογος από τον οποίο αναδείχθηκαν και πανηγύρισαν τεράστιες επιτυχίες.

Ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά για την ομάδα των Βριλησσίων και η απουσία του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Τον δρόμο για την Νέα Φιλαδέλφεια πήρε και ο Γιάννης Αλικάκος που πέρυσι αγωνιζόταν και εκείνος στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Πρόκειται για 4 πολύτιμες προσθήκες στο ρόστερ της Ένωσης που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Οι πληροφορίες θέλουν την βριλησσιακή παροικία να μεγαλώνει τις επόμενες ημέρες…

Σε ότι αφορά τα Βριλήσσια οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός καταξιωμένου και έμπειρου προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.