News Ticker

Χάντμπολ: Το Σάββατο τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Γιάννη Γαλάνη

handball vrilissia

Πρεμιέρα της φετινής αγωνιστικής σεζόν για τα Βριλήσσια με αντίπαλο την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας για την 1η φάση του Κυπέλλου ΕΣΧΑ. Τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης ομάδας του Γιάννη Γαλάνη θα γίνουν το Σάββατο στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Βριλησσίων. Διψασμένοι για αγωνιστική δράση οι παίκτες των Βριλησσίων, μετά από μια σκληρή προετοιμασία, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.

Καλούνται να αποδείξουν πως τα ατελείωτα χιλιόμετρα που «κατάπιαν» στην προετοιμασία θα πιάσουν τόπο. Η ομάδα ενισχύθηκε με την προσθήκη επτά παικτών, ενώ ανανεώση είχαμε και σε διοικητικό επίπεδο με την ανάληψη των ηνίων της ομάδας από τον Δημήτρη Κοτσιώνη. Ο Τελαμώνας Σαλαμίνας αν και αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία παραμένει ένας αξιόμαχος αντίπαλος και οι παίκτες του Γιάννη Γαλάνη πρέπει να επιδείξουν σοβαρότητα για να αποσπάσουν το ροζ φύλλο αγώνα. Το vrilissianews, θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του μεγάλου συλλόγου των Βριλησσίων, που έχει χαρίσει στην πόλη σημαντικές επιτυχίες.  Δείτε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την προπόνηση της ομάδας μας.


Οι μεταγραφές 

Τη φανέλα των Βριλήσσιων θα φορούν φέτος παίκτες που πέρυσι αγωνίστηκαν στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Πρόκειται για τους, Ευθύμη Όρκα από τον Δία Πολίχνης,  Χάρη Ράμμο από τη ΧΑΝΘ. Δημήτρη Κάτρη και Βλάσση Λάγιο από τον Δούκα, Δημήτρη Φλώρο και Πέτρο Λάγιο από τον Δικέα και τον Γιάννη Τσουγένη από το Κορωπί.  Όλοι τους ταιριάζουν στο χαρακτήρα της ομάδας μας και προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στο σύνολο. Έτσι αναμένεται να καλυφθεί άνετα το κενό που άφησαν πίσω τους οι Γιάννης Αλικάκος, Νάσος Χατζηκωσταντίνου και Κώστας Καμπούρης που πλέον αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Γαλάνης εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια, τη συγκέντρωση και τη συνέπεια που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα οι παίκτες, ενώ παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τεχνικό επιτελείο αισιοδοξεί για τη φετινή πορεία.

Για τους  στόχους του ιστορικού συλλόγου των Βριλησσίων μίλησε στην κάμερα του vrilissianews o αντιπρόεδρος της ομάδας Άκης Βαλαβάνης.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.