News Ticker

Xάντμπολ: Ο Βριλησσιώτης «μαέστρος» του Ποσειδώνα!

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΕΣΝ Βριλησσίων. Ένας χαρισματικός παίκτης, που βρίσκει δίχτυα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Για τον Γιώργο Πέρρο οι συστάσεις είναι περιττές. Όλοι γνωρίζουν το ταλέντο, την μαχητικότητα, τη θέληση και πάνω απ’ όλα την οξυδέρκειά του στη δημιουργία του παιχνιδίου.

Για ακόμα μια φορά απέδειξε τις ικανότητες του στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 των ανδρών. Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου αντιμετώπισε τον Διομήδη Άργους στο κλειστό της Νέας Κίου το Σάββατο (9/5).
Ο περσινός πρωταθλητής και αήτηττος την φετινή σεζόν, Διομήδης δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του αξιομαχου Ποσειδώνα (22-19), κυρίως λόγω της εκπληκτικής απόδοσης του Βριλησσιώτη πλέι μέικερ. Ο Γιώργος Πέρρος  ήταν συγκλονιστικός, σημειώνοντας 11 γκολ και οργανώνοντας μαεστρικά τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων.
Τα έτερα μέλη της “Βριλησσιώτικης παροικίας”  στο Λουτράκι βοήθησαν σημαντικά τον Ποσειδώνα. Τόσο ο τερματοφύλακας Γιώργος Μπάρμπας με επιτυχημένη θητεία στα Βριλήσσια, όσο και ο δικός μας Λάμπης Βαμβακάς ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λουτρακίου βρίσκεται ο Νίκος Γραμματικός, ο οποίος έχει πανηγυρίσει με τα Βριλήσσια το Νταμπλ του 1996 ως παικτης αλλά και το Κύπελλο του 2011 ως προπονητής.
Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες την Τετάρτη 13/5 στις 20.00 στο Λουτράκι. Σε περίπτωση νίκης του Ποσειδώνα ή σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, ενώ αν επιβληθεί και πάλι ο Διομήδης θα πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ. Η άλλη σειρά βρίσκεται στο 1-0 υπέρ του δικεφάλου του Βορρά.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.