News Ticker

Ο επιχειρηματίας Τίμης Πουρνάρας στο Vrilissianews: “Ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα, είμαστε κοντά”

Ο επιχειρηματίας Τίμης Πουρνάρας μίλησε στο Vrilissianews για την επικείμενη είσοδό του στην ομάδα χάντμπολ των Βριλησσίων μαζί με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοτσιώνη. Τον πετύχαμε στο Ντουμπάι όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα. Είμαστε σε επαφές με τους ανθρώπους του ΕΣΝ Βριλησσίων και μπορώ να σας πω πως είμαστε κοντά σε συμφωνία” δήλωσε στο Vrilissianews ο κ. Πουρνάρας. “Είμαστε κοντά γιατί η ιστορία και η φιλοσοφία του ΕΣΝ Βριλησσίων και των ανθρώπων του μας καλύπτει” μας είπε.

“Υπάρχει θέληση από πλευρά μας να ασχοληθούμε με την ομάδα χάντμπολ των Βριλησσίων, πρέπει όμως να μετρήσουμε τα ρίσκα που θα είχε μια τέτοια κίνηση” πρόσθεσε.

Σχετικά με τις πληροφορίες που φέρουν ως “συμπαίκτη” του σε αυτή την προσπαθεια τον Δημήτρη Κοτσιώνη είπε: “Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι από παλιά. Αγαπάμε και οι δύο το χάντμπολ και υπάρχει θέληση να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο το άθλημα”.

Στα νεανικά τους χρόνια, ο κ. Πουρνάρας και ο κ. Κοτσιώνης υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα χάντμπολ ΣΑΚΑ (Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών). Μάλιστα, ο Τίμης Πουρνάρας διακρινόταν ως παίκτης του χάντμπολ για την εκρηκτικότητά του, τη φυσική του δύναμη αλλά και την μοναδική του αντίληψη των φάσεων στο γήπεδο.

Μετά από αρκετό καιρό, ο κ. Πουρνάρας προσέφερε στο χάντμπολ από άλλο πόστο. Αυτό του προέδρου της Αναγέννησης Βύρωνα, την οποία οδήγησε για πρώτη φορά στην Α1 Ανδρών, έχοντας την δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Τίμης Πουρνάρας είναι ιδιοκτήτης της  ναυτιλιακής εταιρείας Primal Marine.  Η Primal Marine θεωρείται μια από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρίες μεταφοράς ξηρών φορτίων στην Ελλάδα και έχει 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Ένα σύνολο περίπου 10-15 εκατομμυρίων τόνων φορτίου (κυρίως λιπάσματα) μεταφέρονται ετησίως μέσω των πλοίων της εταιρείας Primal Marine. Παράλληλα, ο κ. Πουρνάρας δραστηριοποιείται και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Δημήτρης Κοτσιώνης: “Είμαστε σε συζητήσεις με τον ΕΣΝ Βριλησσίων”

Το Vrilissianews εντόπισε και τον έτερο επιχειρηματία Δημήτρη Κοτσιώνη, ο οποίος φέρεται να θέλει να αναμιχθεί με τα κοινά του ΕΣΝ Βριλησσίων. “Έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφερόν και είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου με γνώμονα το καλό της ομάδας” ανέφερε ο κ. Κοτσίωνης.

Ο κ. Κοτσιώνης, ερωτηθείς σχετικά με τον Τίμη Πουρνάρα μας ανέφερε: “Ο Τίμης είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στο χώρο του χάντμπολ που ο λόγος του μετράει. Δεν τον ενδιαφέρει η αυτοπροβολή τον ενδιαφέρει το καλό του αθλήματος”.

Ο κ. Κοτσιώνης είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του ΕΣΝ Βριλησσίων και εμπνευστης του διεθνούς τουρνουά χάντμπολ “Βριληττός“. Έχει καταφέρει να περάσει το ευ αγωνιζεσθαι σε παιδιά όλων των ηλικιών, έχει κατορθώσει να έρθουν στην Ελλάδα ομάδες διεθνούς κύρους ενώ απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Ο Δημήτρης Κοτσιώνης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Μαδαγασκάρη. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 18 ετών. Είναι παντρεμένος με 4 παιδιά ενώ έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 Χάντμπολ. Παράλληλα, διατηρεί μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Μαρούσι, ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Μαδαγασκάρη.

Εν κατακλείδι, και οι δύο άνδρες είναι γνωστοί σε όλο το αθλητικό στερέωμα για την φερεγγυότητα και το ήθος τους και φυσικά για την αγάπη τους για το χάντμπολ.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.