News Ticker

Βόλεϊ: Ο τεχνικός των Βριλησσίων μιλά για τους στόχους της ομάδας

Ο έμπειρος τεχνικός Στέλιος Ατσιδαύτης, μετά το νταμπλ που πανηγύρισε, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στον πάγκο του Χαλανδρίου και φέτος  αναλαμβάνει την ανανεωμένη ομάδα της πόλης μας.

Τη σεζόν που μας πέρασε η ομάδα των Βριλησσίων δεν «κατέβηκε» σε καμία κατηγορία καθώς αποχωρώντας από την Α1 δεν θέλησε να συμμετάσχει στην Α2.

Φέτος με προπονητή τον Στέλιο Ατσιδαύτη  ξεκινάει μια νέα προσπάθεια.

«Ουσιαστικά μετακομίσαμε στα Βριλήσσια κάποιες παίκτριες του ΓΣ Χαλανδρίου, ο Νίκος Γώγος κι εγώ γιατί οι συνθήκες στο Χαλάνδρι δεν ήταν για ομάδα της Α2. Στα Βριλήσσια συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται οι παράγοντες που είχαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα θα είναι νεανική με στόχο την όσο το δυνατόν πιο εύκολη παραμονή. Τα πράγματα είναι αρκετά οργανωμένα και νοικοκυρεμένα. Θα δούμε», ανέφερε ο προπονητής των Βριλησσίων στην ιστοσελίδα Greekvolley.gr

Όσον αφορά στο προφίλ της ανανεωμένης ομάδας, θα είναι ένα κράμα εμπειρίας και ενθουσιασμού, αφού θα περιλαμβάνει παλιότερες αλλά και νεαρές αθλήτριες του συλλόγου.

Τα Βριλήσσια τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στον Β΄ Υπο- όμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών με Aιγάλεω, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, Τράχωνες, Αγία Παρασκευή, Αναγέννηση Σάμου, Παγγεραγωτικό Λέσβου, Άθλεση Ηρακλείου.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.