News Ticker

Βριλήσσια: Στους 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι μικροί του Χάντμπολ

Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα των Παμπαίδων Β´ του Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια η πρόκριση στην τετράδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος HandballU13 που διεξάγεται στην Πάτρα.

Οι παίκτες του Σωτήρη Τοντόροβιτς πέτυχαν μια ακόμα νίκη επί της Πυλαίας με σκορ 32-23 . Δυνατό σημείο για την ομάδα μας αποτέλεσε η εκπληκτική άμυνα για άλλον έναν αγώνα. Την ομάδα στην Πάτρα συνοδεύει ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Συλλόγου Δημήτρης Κοτσιώνης, καθώς και οι δύο έφοροι της ομάδας Πέτρος Κορκολής και Γιώργος Ρίγος.

Όμως, το όμορφο ταξίδι της ομάδας των Βριλησσίων συνεχίζεται. Στον ημιτελικό της Τετάρτης στις 13:00 μ.μ. ο Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια αντιμετωπίζει την ομάδα της Σερβίας, Novi Beograd. Πρόκειται για την Πρωταθλήτρια ομάδα της Σερβίας και επίσημη προσκεκλημένη των διοργανωτών. Συμμετέχει κανονικά στο τουρνουά, αλλά θα καταλάβει την τελευταία θέση στη τελική κατάταξη ανεξαρτήτου της πορείας της στο τουρνουά.
Στον 1ο ημιτελικό στις 12:00 μ.μ. ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ.

Ο δρόμος για την κατάκτηση μιας μεγάλης διάκρισης είναι ανοιχτός. Ο βαθμός δυσκολίας για τα Βριλήσσια είναι μεγάλος, αλλά με την μέχρι στιγμής παρουσία στο τουρνουά η ομάδα δείχνει ικανή για κάθε αποτέλεσμα.

Στην τετράδα του πρωταθλήματος ΕΣΧΑ, βρίσκονται και οι Παμπαίδες Α’ του EΣΝ Βριλήσσια. Οι διακρίσεις για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας είναι αρκετές και όλα τα παιδιά αποδεικνύουν πως το μέλλον της ομάδας τους ανήκει.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.