News Ticker

Έντονες αντιδράσεις για την υπουργοποίηση του Βριλησσιώτη βουλευτή!

Έντονες αντιδράσεις, ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει η υπουργοποίηση του Βριλησσιώτη βουλευτή Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ.

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όλο το προηγούμενο διάστημα διατηρώντας το προφίλ PortaPorta στο twitter, ως βουλευτής φαίνεται ότι τιτίβιζε διαρκώς.

Και μάλιστα τα σχόλιά του ήταν επικριτικά ως και προσβλητικά ακόμη και για τον Αλέξη Τσίπρα που τον επέλεξε για υφυπουργό ενώ και σε πολλές περιπτώσεις ήταν ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά.

Βέβαια μετά την υπουργοποίησή του ο Δημήτρης Καμμένος έσπευσε να κλείσει τον λογαριασμό του στο twitter.

«Είμαι της τάξεως και της ηθικής. Το Αναγκαστικό αλλοδαπό πουστροδίκαιο δεν θα περάσει. Μπορείς να με ξεφορτωθείς;» γράφει σε ένα από τα σχόλιά του. «Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν έβγαλε ανακοίνωση ή δεν παρενέβη δυναμικά στα ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ μπροστά στην Βουλή; Άφαντοι…» γράφει σε ένα δεύτερο tweet του.

«Ο Κουβέλης είναι Έλληνας; Οι Εβραίοι είναι πρώτα Εβραίοι και μετά κάτι άλλο» σχολιάζει σε κάποιο άλλο ποστ. «9/11 Και μην ξεχνάτε. Από τις 2.500 Εβραίων που εργαζόταν στους Δίδυμους Πύργους, εκείνη την ημέρα δεν πήγε κανένας τους για να εργαστεί» είναι ένα ακόμη επίμαχο τιτίβισμα του κ. Καμμένου.

Τέλος γνωστή είναι και η σχετικά πρόσφατη ιστορία με την παραποιημένη φωτογραφία του Άουσβιτς στην οποία έχει αντικαταστήσει το ναζιστικό σύνθημα «Η εργασία απελευθερώνει» με το «Μένουμε Ευρώπη».

Η εν λόγο φωτογραφία είχε προκαλέσει ακόμη και την αντίδραση του Ισραηλιτικού Συμβουλίου ενώ εκείνος έδωσε εξηγήσεις υποστηρίζοντας ότι ήθελε να υποδηλώσει «αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού».

Στην υπυοργοποίηση του κ. Δ. Καμμένου αντέδρασε έντονα και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης. Με μήνυμά του στο twitter ο κ. Παπαδημούλης κάνει λόγο για υπουργοποίηση «ενός προσώπου με ακραίες ρατσιστικές απόψεις».  

Με μήνυμά του στο facebook ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού Π. Τατσόπουλος εκφράζει τη ντροπή του για την υπουργοποίηση του κ. Καμμένου.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.