News Ticker

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις στρατιωτικές σχολές

Εκδόθηκε από το ΥΠΕΘΑ η προκήρυξη γα τις Στρατιωτικές Σχολές και την εισαγωγή των υποψηφίων το εκπαιδευτικό έτος 2015 -2016.

Η προκήρυξη καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες τα δικαιολογητικά τις προϋποθέσεις εισαγωγής αλλά και το πως υποβάλλονται οι αιτήσεις απο τους υποψηφίους.

Το έντυπο της αίτησης θα συμπληρώνεται MONO ηλεκτρονικά (μέσω του σάιτ του ΓΕΕΘΑ), με αποκλειστική ευθύνη των υποψηφίων, θα ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ συμπληρωμένο από τον υποψήφιο θα υπογράφεται από τον ίδιο ( ή ασκούντες γονική μέριμνα) και θα υποβάλλεται μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κατά την καθοριζόμενη στην παρούσα διαδικασία. Η ηλεκτρονική διαδικασία δεν έχει ανοίξει ακόμη…

Τα χρονικά περιθώρια που έχουν οι υποψήφιοι για να αποστείλουν τις αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα συνακόλουθα δικαιολογητικά είναι πολύ στενά καθώς καταληκτική ημερομηνία – για τους Έλληνες Εσωτερικού – είναι η Παρασκευή 15 Μαΐου (ημερομηνία σφραγίδας από την ταχυδρομική υπηρεσία).

Πάντως, ο αριθμός των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΟΠΑΙΘ), Εσωτερικών-Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ), όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες της προκήρυξης, πατήστε ΕΔΩ.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.