News Ticker

26ο Φεστιβάλ: Τα Βριλήσσια «πρωταγωνιστούν» στον πολιτισμό!

Με την παράσταση «Τα Κίτρινα Γάντια» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, το 26ο Φεστιβάλ Βριλησσίων που διοργάνωσε με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός, στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη».
Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της πόλης, η οποία, για 20 ημέρες, φιλοξένησε εκδηλώσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων τoυ θεάτρου και της μουσικής, έλαβε τέλος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλήθος κόσμου που την παρακολούθησε.

Στην τελευταία παράσταση άλλωστε το Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» ήταν κατάμεστο. Οι πολίτες στήριξαν μαζικά και φέτος την πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων.


Κατά τη λήξη του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης επεσήμανε πως ο Δήμος Βριλησσίων πρωταγωνίστησε για μια ακόμα χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στους δημότες και δήλωσε πως πρώτιστο στόχο αποτελεί η ανάπτυξη ενός ισχυρού τοπικού πυλώνα πολιτισμού, με προγράμματα αντάξια της ιστορίας της πόλης.


Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα θεατρικά και μουσικοχορευτικά σχήματα που συμμετείχαν και συνεχάρη όλους όσοι, με τη συμβολή και την πολύτιμη βοήθειά τους, συνήργησαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.