News Ticker

Βριλήσσια: Η κωμωδία του Μπόστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θέατρο Βουγιουκλάκη!

Το  Α΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων, θα παρουσιάσει φέτος τη γνωστή κωμωδία του Μπόστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», που αποτελεί μια παρωδία του ομώνυμου Σαιξπηρικού δράματος, σε σκηνοθεσία Τώνιας Σταυροπούλου.Το έργο παρωδεί, με το χαρακτηριστικό τρόπο του Μπόστ, τη διαμάχη των Μοντέγων και Καπουλέτων, οικογενειών του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και σατιρίζει ανάλογες διαμάχες που εμφανίζονται διαχρονικά μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που υπόσχεται άφθονο γέλιο στους θεατές, μεταφέροντας τους παράλληλα πολλά επίκαιρα μηνύματα.

Προσθήκη εισαγωγικού κειμένου: Αντώνης Παπαϊωάννου

Σκηνοθεσία: Τώνια Σταυροπούλου

Σκηνικά – κοστούμια: Ευγενία Μηνακούλη

Μουσική- ενορχήστρωση: Νίκος  Βασιάδης

Χορογραφίες: Μαργαρίτα Πέτροβα

Κατασκευή σκηνικού: Αχιλλέας  Ζερβός

Βοηθός σκηνοθέτη: Θοδωρής Σκληρός

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαργαρίτα Ανδριανού,  Γιάννης Μπάϊλας, Κατερίνα Σταθάτου,  Νίκος Σιδεράκης, Άννα Αλεξανδράκη, Θοδωρής Σκληρός, Ράνια Παπαδοπούλου, Κατερίνα Χαραυγή, Δώρα Μποτέλλη, Ελευθερία Ψυχομάνη, Καλλιόπη Ροδοπούλου,

Πηνελόπη Πουλή, Μαρία Ρούτση, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Ευριπίδης Τσαούσογλου, Παρασκευή Συρσελούδη, Θοδωρής Φραγκούλης, Ηρώ Σπύρου, Δήμητρα Χίου, Ανδρέας Βουρνάς, Φλωρεντία Σωτηροπούλου και η ΖάνναΚαλλιπολίτη.

Η παράσταση είναι ενταγμένη στο Φεστιβάλ Βριλησσίων και θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο Βριλησσίων, Αλίκη Βουγιουκλάκη στη 1, 2 και 3 Ιουλίου 2016.

Ώρα έναρξης 21:00 Είσοδος ελεύθερη.

13553368_10210233339609027_1493238364_n

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.