News Ticker

Χαμογέλασαν τα παιδιά των Βριλησσίων! (video+photo)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά η γιορτή για τα παιδιά των Βριλησσίων που διοργάνωσαν, την Κυριακή 24 Μαϊου,  από κοινού, ο Δήμος Βριλησσίων με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι δεκάδες μικροί Βριλησσιώτες, που βρέθηκαν στο Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, διασκέδασαν και γέλασαν με την ψυχή τους!

Οι εκδηλώσεις του Χαμόγελου του Παιδιού περιελάμβαναν παραστάσεις από κλόουν, face painting και πολύ παιχνίδι για τους  μπόμπιρες!

Σε αυτές τις γειτονιές των Βριλησσίων συνήθιζε να περνάει τον χρόνο του και ο Αντρέας Γιαννόπουλος, μαθητής του 5ου δημοτικού σχολείου των Βριλησσίων και ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού.

“Χάρη στη δική του ιδέα, το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει να παλεύει για τα παιδιά” δήλωσε στην κάμερα του Vrilissianews o πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.

“Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν σε όλους, ειδικά στα παιδιά των Βριλησσίων” ανέφερε ο υπεύθυνος πολιτιστικών θεμάτων του δήμου Βριλλησίων Νικόλας Περδικάρης.

Στην επιτυχία των εκδηλώσεων αναφέρθηκε η  εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού Ράνια Παπαδοπούλου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν ρούχα και τρόφιμα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών η αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Χαντζάρα, η πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων Ιωάννα Κυρίτση, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Χονδροματίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Νέα Πνοή” Κώστας Ιωαννίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Φυκίρης, Γιώτα Παρασκευοπούλου,  Κατερίνα Χρυσοπουλου, Τάσος Δημητρίου.

Τα Βριλήσσια θυμούνται και τιμούν τον μικρό Ανδρέα

Το προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο 5ο δημοτικό σχολείο Βριλησσίων, όπου φοίτησε ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού. Εκεί, θα γίνει ένα reunion των παλαιών συμμαθητών του Ανδρέα και των δασκάλων του, ενώ θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια μιας πλακέτας στη μνήμη του Ανδρέα. Επίσης, τον προσεχή Σεπτέμβριο το αναγνωστήριο του σχολείου θα μετονομαστεί σε αίθουσα “Ανδρέας Γιαννόπουλος”.

info: To Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών. Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.