News Ticker

Γέμισαν ποδήλατα τα Βριλήσσια! (photo+video)

250 ποδηλάτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον Ποδηλατικό Γύρο των Βριλησσίων που διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10 το πρωί με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Πάρκο “Μίκης Θεοδωράκης”.

Όπως μπορείτε να δείτε στα video και τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Vrilissianews, μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έκαναν με το ποδήλατό τους τον γύρο των Βριλησσίων.

Η συμμετοχή του κόσμου στον ποδηλατικό γύρο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους κατοίκους των Βριλησσίων να αγκαλιάζουν την αθλητική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.

Από  την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές των Βριλησσίων φρόντισαν ώστε ο κόσμος να κάνεις τις… ορθοπεταλιές του απρόσκοπτα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βριλησσίων Ιωάννα Κυρίτση, ο επικεφαλης της δημοτικής παράταξης “Νέα πνοή” Κώστας Ιωαννίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Φυκίρης, Κατερίνα Χρυσοπούλου και Τάσος Δημητρίου.

Η πρόεδρος του Πολιστικού Οργανισμού Βριλησσίων Ιωάννα Κυρίτση ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση:


“Είμαστε χαρούμενοι που αξιοποιείται το ποδήλατο στην πόλη μας” δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Πνοή” Κώστας Ιωαννίδης:

Μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στον Ποδηλατικό γύρο Βριλησσίων ήταν η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιαννη μαζί με τον γιο της:

Ο σκοπός της δράσης ήταν φιλανθρωπικός, καθώς συγκεντρώθηκαν ρούχα και τρόφιμα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Μετά την ολοκλήρωση του ποδηλατικού γύρου, μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι Βριλησσιώτες ποδηλάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.