News Ticker

Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Βριλησσίων τίμησε την επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς (video-photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων διοργανώθηκε η εκδήλωση για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς από τον Σύνδεσμο Αρκάδων Βριλησσίων.

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου παρευρέθηκαν πολλοί Αρκάδες που δεν παραλείπουν κάθε χρόνο θυμούνται και τιμούν τους προγόνους τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αρκάδων Βριλησσίων, Μαρίνο Κολιτσόπουλο, τον Δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, τον Δήμαρχο Πεντέλης και τον πρώην Δήμαρχο Βριλησσίων, Κώστα Ιωαννίδη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μαρίνος Κολιτσόπουλος μίλησε στην κάμερα του Vrilissianews.

Για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Αρκάδων Βριλησσίων μίλησε ο ένας εκ των συνιδρυτών και πρώην Γενικός Γραμματέας, Μίμης Παπαφράγκος, ενώ για την «Σημασία της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς στην Επανάσταση του 21’» μίλησε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης και Γενική Γραμματέας του ΙΔΙΣΜΕ, Ειρήνη Σαρίογλου.

Μετά το τέλος των ομιλιών, οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στην λαϊκή παράδοση της περιοχής με τραγούδια από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος υπό την καθοδήγηση του Κώστα Παυλόπουλου και παραδοσιακούς χορούς από το συγκρότημα του ιδρύματος Ζήση.



Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια από τις σπουδαίες ερμηνεύτριες Νάντια Καραγιάννη, Νανά Δόμβρου αλλά και το νεαρό καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο.


Τους ερμηνευτές συνόδεψε στο πιάνο ο Χάρης Μπούσικας.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.