News Ticker

Βριλήσσια: Δέσμευση του δημάρχου για επανεξέταση του τέλους χρήσης των γηπέδων

Handball

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη, της πρόεδρου του Αθλητικού Οργανισμού Ιωάννας Κυρίτση και της αντιπροσωπείας του νέας διοίκησης του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Κοτσιώνης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Ταμπάκος και Πέτρος Κορκολής, παρουσίασαν το πλάνο και την φιλοσοφία που θα στηριχθεί η Ανάπτυξη του Συλλόγου με πυλώνες το παιδαγωγικό, επιμορφωτικό και αθλητικό πνεύμα, καθώς και την συμμετοχή των τμημάτων σε τουρνουά εντός και εκτός Ελλάδος. Επίσης αναφέρθηκαν και στην στήριξη της Ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες.
Οι διοικούντες του ΕΣΝ Βριλλήσιων ζήτησαν από τον Δήμαρχο να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή, ώστε ο Σύλλογος των τριών τίτλων στο ανδρικό χάντμπολ, να έχει στο μέλλον ανάλογη πορεία με το ένδοξο παρελθόν του.
Ακόμα συζητήθηκε και η απόφαση που πήρε το Δημοτικό συμβούλιο, ώστε να υπάρχει οικονομικό αντίτιμο από τους Συλλόγους στη χρήση αθλητικών χώρων του Δήμου και ο Δήμαρχος ύστερα και από τις τοποθετήσεις του Προέδρου, δεσμεύθηκε να επανεξετάσει το θέμα.

Τέλος ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου, εύχονται καλή πορεία στους αθλητές που αποχώρησαν από την δύναμη του και να εκπληρώσουν με υγεία τους στόχους που επιθυμούν.
Η οικογένεια του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων συνεχίζει την προσπάθεια επιμόρφωσης – εκγύμνασης των αθλητών της με ένα άρτιο επιτελείο προπονητών και προπονητριών σεβόμενοι πάνω από όλα τους αθλητές.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.