News Ticker

Χαλάνδρι: Γιός εργαζόμενης του δήμου το τρίτο θύμα της τραγωδίας στα ΕΛΠΕ

Θρήνος στο Χαλάνδρι για το θάνατο του 27χρονου Αντώνη Αβράμπου. Ο εργαζόμενος των ΕΛΠΕ έχασε τη μάχη για τη ζωή στο δυστύχημα που είχε συμβεί στις 8 Μαϊου στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Ο Αντώνης ήταν γιός εργαζόμενης στο Δήμο Χαλανδρίου. Η δημοτική αρχή εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και δήλωσε πως θα την στηρίξει  με κάθε τρόπο.

Πριν από λίγες μέρες άφησαν την τελευταία τους πνοή άλλοι δύο εργαζόμενοι.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γ.Γ. Ενέργειας Α.Αλεξόπουλος. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου τονίζει πως η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανένα συμβιβασμό και συγκάλυψη, η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις, η τιμωρία όσων έχουν άμεση ή έμμεση ευθύνη για την τραγωδία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου:

Το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος Χαλανδρίου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Νίνας Αυγέρη, εργαζόμ…

Posted by Δήμος Χαλανδρίου on Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.