News Ticker

Χαλάνδρι: Tέλος στο θρίλερ με τον ένοπλο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας κατάφεραν να ηρεμήσουν τον ένοπλο στο Χαλάνδρι και να τον πείσουν να παραδοθεί. Είχε προηγηθεί ένα ολονύχτιο θρίλερ στην οδό Τριπόλεως.  Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου. Ένοπλος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά.

Η οδός Τριπόλεως όπου βρίσκεται το σπίτι αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς. Επί τόπου βρέθηκαν διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ που συνομιλούσαν μαζί του για ώρες, επιχειρώντας να τον ηρεμήσουν, ώστε να παραδοθεί χωρίς να χρειαστεί αστυνομική επέμβαση. Στο στενό υπήρξε συσκότιση, ώστε ο ένοπλος να μην μπορούσε να έχει ορατότητα στο δρόμο.

spitixalandri

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος που περνά κουράζει τον εκάστοτε δράστη και έτσι το έργο των αστυνομικών γίνεται ευκολότερο.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για έναν άνδρα μέσης ηλικίας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα λίγες ημέρες νωρίτερα επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι του. Τότε ένας γείτονας  αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο και απέτρεψε τα χειρότερα. Άνθρωποι που γνωρίζουν τον άνδρα και τους οικείους μιλούν για συχνές ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.