News Ticker

Μεγάλη έκθεση επίπλου και σπιτιού στη Λ. Κηφισίας!

Η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ σας καλωσορίζει στην 37η έκθεση «ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ» που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI από 10 έως 18 Οκτωβρίου 2015.

Η έκθεση «ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ» αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων σπιτιού αφού διοργανώνεται παραπάνω από μια εικοσαετία και έχει φιλοξενήσει τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του επίπλου και του σπιτιού.

Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.

Ραντεβού λοιπόν στην 37η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ από 10 έως 18 Οκτωβρίου στο HELEXPOMAROUSSI (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.