News Ticker

Επίθεση της δημοτικής κίνησης Βριλησσίων “Δράση” στον δήμαρχο Πεντέλης για το θέμα του ΠΙΚΠΑ – Τον κατηγορεί για μισαλλοδοξία!

Την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τσούσια της δημοτικής παράταξης Βριλησσίων “Δράση για μια άλλη πόλη” προκάλεσε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Vrilissianews.gr για τις σκέψεις της κυβέρνησης να δημιουργηθεί χώρος φιλοξενίας ανήλικων μεταναστών στο Αναρρωτήριο ΠΙΚΠΑ στην Πεντέλη.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Γιάννης Τσούσιας εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου κάνοντας λόγο για “μνημείο μισαλλοδοξίας. Ακομή και η Χρυσή Αυγή θα ήταν πιο προσεκτική” αναφέρει ο κ. Τσούτσιας. Αναλυτικά όλη η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τσούτσια – ο οποίος παραθέτει στην ανάρτησή του το αναλυτικό ρεπορτάζ του Vrilissianews.gr:

“Μνημείο μισαλλοδοξίας! Ακόμη και η Χ.Α. νομίζω θα ήταν πιο προσεκτική! Ο δυναμικός κ Στεργίου, στο όνομα της τοπικής κοινωνίας και της κοινής λογικής (!) δεν δέχεται, λέει, να φιλοξενηθούν “παράνομοι μετανάστες” στην Πεντέλη, εν προκειμένω ανήλικοι χωρίς γονείς, στο χώρο του ΠΙΚΠΑ, επειδή, υπάρχει το νοσοκομείο! Και δηλαδή πού να φιλοξενηθούν τα χαμένα παιδάκια; Στη Μακρόνησο; Φοβάμαι ότι αρχίσαμε ένα δύσκολο κύκλο… Το μεταναστευτικό έχει όλες τις προδιαγραφές για να διχάσει και τελικά να διαλύσει ολότελα μια μετέωρη κοινωνία, ακριβώς την πιο ακατάλληλη ώρα. Αλλά αυτό βέβαια δεν περιμένει κανείς να το σκεφτεί ο κ. Στεργίου…”

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων για το θέμα.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.