News Ticker

Απίστευτο! Άγνωστος κόβει δέντρα από τα πεζοδρόμια!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στο Πάτημα Χαλανδρίου, όταν το πρωί που ξύπνησαν αντίκρισαν τα δέντρα που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο τους να έχουν κοπεί.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη γειτονιά, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου. Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τον λόγο που κάποιος άγνωστος ήρθε και έκοψε τη νύχτα με πριόνι τα δέντρα που οι ίδιοι είχαν φυτέψει έξω από τα σπίτια τους εδώ και μια δεκαετία.

Το μόνο που ήθελε ο «νυχτερινός υλοτόμος» ήταν να καταστρέψει τα δέντρα, καθώς απλώς τα έκοψε και τα άφησε εκεί. Για άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο ή εκδικητικό μίλησαν όσοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί την επόμενη μέρα.

Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την αστυνομία και θέλησαν να κοινοποιήσουν το περιστατικό μέσω του Vrilissianews για να γίνει γνωστό και να επιστήσουν την προσοχή των περιοίκων σε περίπτωση που διαπιστώσουν κάτι ανάλογο να συμβαίνει.

Ο άγνωστος, εκμεταλλευόμενος την ησυχία που υπήρχε στην περιοχή, καθώς ο δρόμος δεν είναι πολυσύχναστος και χρησιμοποιείται κυρίως από τους ενοίκους των μεζονετών που βρίσκονται στη συγκεκριμένη οδό, έκοψε τον κορμό των δέντρων, ενώ ο όγκος τους και το σκοτάδι βοηθούσαν για να μη γίνει αντιληπτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλους δρόμους τόσο των Βριλησσίων όσο και του Χαλανδρίου.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι ενημερώστε την αστυνομία, καθώς η κοπή δέντρου χωρίς άδεια από την πολεοδομία αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το κατεστρεπτικό έργο του «νυχτερινού υλοτόμου»:

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.