News Ticker

Διαβούλευση για την διαχείριση των απορριμμάτων στα Βριλήσσια και την Αττική

Aνοιχτή διαβούλευση για το σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με τίτλο «Ενημέρωση – Διαβούλευση για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική και το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΤΣΔΑ) στο Δήμο Βριλησσίων» πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, Παρασκευή 5 Ιουνίου, στην αίθουσα ‘Νίκος Εγγονόπουλος’ του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη των δημοτικών παρατάξεων, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Νέας Πνοής Κ. Ιωαννίδης που εξέφρασε τις θέσεις της δημοτικής ομάδας του, η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Ελένη Σακισλή και ο Α. Τύρης από τη Δράση για μια Άλλη Πόλη, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολίτες.

Στις εισηγήσεις που εκφώνησαν η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος της Ε.Ε. του ΕΣΔΝΑ Σοφία Κορωναίου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης, ο Ειδικός Συνεργάτης του ΕΣΔΝΑ Ανδρέας Πανταζόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας και μέλος της Ε.Ε. του ΕΣΔΝΑ Σταύρος Ιατρού, συνέκλιναν στην ανάγκη κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου τοπικού προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων, ενταγμένου στο νέο περιφερειακό και εθνικό σχεδιασμό.

Οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους για το ΤΣΔΑ Βριλησσίων στο ιστολόγιο Διαδικτυακής Διαβούλευσης έως τις 20 Ιουνίου.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.