News Ticker

Δήμος Βριλησσίων: Η προστασία του δάσους είναι υπόθεση όλων

dasos vrilissia

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, μετά το ζήτημα που προέκυψε στο δάσος Θεόκλητου, όταν άγνωστοι έκοψαν αρκετά δέντρα. Το θέμα είχε έρθει στην επιφάνεια, μετά από ανάρτηση της κ. Κωνσταντίνας Κουντουριώτη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δήμος προχωρά σε άμεση δεντροφύτευση για να αποκατασταθεί το πλήγμα που προκάλεσαν οι ασυνείδητοι. Παράλληλα ξεκινούν άμεσα περιπολίες για την προστασία της περιοχής μέχρις ότου ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκεται και ένα πυροσβεστικό όχημα.

Οι αρμόδιοι καλούν τους πολίτες να ειδοποιούν τις αρχές για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση αντιληφθούν στο δάσος. Οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων στο τηλ. 2106130917, με το Δασαρχείο Πεντέλης στο 2106135010, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199, ή την Άμεση Δράση.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.