News Ticker

K. Iωαννίδης: Υπέρ της απόσυρσης της καταδίκης Φίλη τάχθηκε και ο δήμαρχος

Μετά την επίσημανση που έκανε στη σελίδα του vrilissianews.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πισιμίσης, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή» Κώστας Ιωαννίδης μας απέστειλε την ακόλουθη δήλωση, την οποία και δημοσιεύουμε:

Παρακολουθώ να συνεχίζεται, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο σχολιασμός της ατυχούς (τουλάχιστον) συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο του ψηφίσματος για την γενοκτονία των Ποντίων και την καταδίκη της προκλητικής (τουλάχιστον επίσης) δήλωσης Φίλη.

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι υπέρ της απόσυρσης της καταδίκης της δήλωσης Φίλη, τάχθηκε ο ίδιος δήμαρχος, όταν είδε πρώτα απ όλα, τους τρείς συμβούλους του: Μαυραγάνη, Αρσένη και Εγκολφόπουλο (που δεν κρύβουν την συμπαράραξή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και τις παρατάξεις της ελάσσονας αντιπολίτευσης να αισθάνονται “άβολα” έως αρνητικά στην καταδίκη ενός “αριστερού” Υπουργού (πού, εν πάσει περιπτώσει, έχει το… τεκμήριο της αληθείας). Και θλίβομαι όταν βλέπω για μία ακόμη φορά την Ιστορία μας να μπαίνει στη ζυγαριά του ποιός την επικαλείται.

Αν είναι “δικός μας” καλώς, αν την προβάλλει αντίπαλος, να ψάχνουμε να βρούμε επιχειρήματα ώστε να διαφωνήσουμε. Τρέμω δε στην ιδέα ότι κάποια στιγμή μπορεί να ανοίξει και το Σκοπιανό… ή το θέμα των δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.