News Ticker

Aντιδήμαρχος Καθαριότητας: Στην δήλωσή μου δεν υπήρχε αναφορά στο Vrilissianews

Mια ημέρα μετά την επίμαχη αναφορά του περί τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία και χαρακτήρισε γαλάζιες μονταζιέρες, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αλέξης Μαυραγάνης επανέρχεται με νέα δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Μαυραγάνης χαρακτηρίζει ακατανόητο το δημοσίευμα μας περί της επίθεσης που εξαπέλυσε στην ιστοσελίδα μας και επισημαίνει πως δεν έκανε ουδεμία αναφορά στο Vrilissianews.gr. Eπίσης καθιστά σαφές πως σέβεται και τιμά τον αντιδήμαρχο και συνάδελφό του Γ. Χονδροματίδη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μαυραγάνη:

Σε σχέση με ανάρτηση της ιστοσελίδας “Vrilissianews” – για δήλωση μου καταδίκης της απαράδεκτης επίθεσης που δέχθηκε ο βουλευτής και συνάδελφος αυτοδιοικητικός Γ. Κουμουτσάκος και αναφορά στο ποντιακό ζήτημα – με τον ακατανόητο τίτλο “Επίθεση στο Vrilissianews από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας”, της οποίας το περιεχόμενο δεν σχετίζεται καθόλου με την πραγματικότητα, έχω εκτός αυτού να καταστήσω απολύτως σαφές προς αποφυγή ηθελημένων ή μη παρανοήσεων ότι τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Χονδροματίδη τον τιμώ και τον σέβομαι, όχι μόνο ως συνάδελφο και στενό συνεργάτη στην κοπιώδη καθημερινή επιτέλεση του έργου μας στη διοίκηση του Δήμου όπως ισχύει και για κάθε μέλος της δημοτικής αρχής, αλλά (κυρίως) κι ως πολύτιμο συμπαραστάτη και συναγωνιστή μου στην παράταξη «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» που με τη λαϊκή εντολή των δημοτών των Βριλησσίων είναι εδώ και έναν και πλέον χρόνο η δημοτική αρχή στο Δήμο μας (είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε οποιονδήποτε) και, φυσικά, καμία αναφορά δεν αφορούσε εκείνον στη συγκεκριμένη δήλωσή μου και ούτε θα μπορούσε άλλωστε. Επίσης στην ίδια δήλωσή μου δεν υπήρχε αναφορά στην ιστοσελίδα, “Vrilissianews”.

Η απάντηση του Vrilissianews

Mια μόνο ερώτηση, σε ποιο τοπικό μέσο αναφερθήκε ο κ. αντιδήμαρχος, αφού κανένα άλλο δεν δημοσίευσε ρεπορτάζ από τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην επίμαχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;  Υποδεχόμαστε με ικανοποίηση την αναδίπλωσή του, με την οποία επισήμανε πως δεν έκανε καμία αναφορά στην ιστοσελίδα μας.  Επειδή μπορεί πράγματι να δυσκολεύεται να καταλάβει το περιεχόμενο του δημοσιεύματος θα μπούμε στον κόπο να το επαναλάβουμε.

Στην επίμαχη δήλωσή του ανέφερε το εξής:

Όταν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης(;) αναρτούν βίντεο, το δεοντολογικά ορθό είναι να το κάνουν για όλες τις απόψεις και τα πρόσωπα που τις εκφράζουν, από την επιλεκτική παρουσίαση μεμονωμένων αποσπασμάτων κατά πως τα βολεύει, για να μην καταντούν (απροκάλυπτα) τοπικές γαλάζιες μονταζιέρες.

Το Vrilissianews ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ! μέσο ενημέρωσης που δημοσιεύσε ρεπορτάζ από τη συζήτηση και την ένταση που επικράτησε στην εν λόγω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Χαρακτήρισε λοιπόν την ιστοσελίδα μας «γαλάζια μονταζιέρα» και φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά όχι να προσβάλει το ήθος και την επαγγελματική μας επάρκεια.

Υπενθυμίζουμε σε όλους και στον ίδιο πως στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται διεξοδικά και χωρίς την παραμικρή παραποίηση, τόσο η άποψη που ο ίδιος διατύπωσε στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και εκείνη που διατύπωσαν οι υπόλοιποι διαφωνούντες με το ψήφισμα δημοτικοί σύμβουλοι.

Το Vrilissianews κατηγορείται και στοχοποιείται από τον κ. αντιδήμαρχο, γιατί κατέγραψε σε βίντεο μόνο ένα μέρος της εισήγησης του συναδέλφου του από την ίδια δημοτική παράταξη, αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής του ψηφίσματος στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι γνωστό σε όλους άλλωστε, πως ο κ. Χονδροματίδης μόνο γαλάζιος δεν είναι. Απλά έτυχε να διαφωνεί στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον κ. Μαυραγάνη.

Αφού λοιπόν στο ρεπορτάζ μας παρουσιάστηκε διεξοδικά η στάση του κ. αντιδημάρχου και μετά τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε τόσο εντός της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκει όσο και στους πολίτες, ο κ. αντιδήμαρχος έκρινε πως φταίνε οι δημοσιογράφοι που δημιουργούν κλίμα… Ο κ. Μαυραγάνης επιχειρεί να στοχοποιήσει ένα τοπικό μέσο, γιατί απλά τόλμησε να καταγράψει τα γεγονότα. Εμείς θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε την πραγματικότητα, είτε αυτή αρέσει είτε όχι.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.