News Ticker

Πάρτι-έκπληξη στα ΚΑΠΗ

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε την πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Βριλησσίων Βούλα Αρσένη ανήμερα των γενεθλίων της. Τα μέλη και το προσωπικό του Α’ ΚΑΠΗ της πόλης μας,  της ετοίμασαν μια γιορτή που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη!

Με πρόσχημα ότι κάποιος ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πρόβλημα, το προσωπικό κάλεσε την κ. Αρσένη να μεταβεί εσπευσμένα στον χώρο. Όταν η πρόεδρος έφθασε εκεί έμεινε έκπληκτη. Το τραπέζι ήταν στρωμένο γιορτινά, μια τούρτα γενεθλίων έδινε το στίγμα της ημέρας και οι άνθρωποι του ΚΑΠΗ ήταν εκεί για να της δώσουν τις θερμότερες ευχές τους. Εμφανώς συγκινημένη η ίδια, έσβησε τα κεράκια της και ευχαρίστησε τους πάντες από καρδιάς.

Οι «αιώνιοι έφηβοι» δίνουν σε όλους μας μαθήματα ζωής καθημερινά και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η συντακτική ομάδα του Vrilissianews εύχεται χρόνια πολλά, καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά, στην κ. Αρσένη και ευχαριστεί θερμά την κ. Άννα Αντωνοπούλου για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

happy-birthday

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.