News Ticker

Συνέλευση των εργαζομένων αορίστου χρόνου του δήμου Βριλησσίων

Tην άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με την καθυστέρηση πληρωμής των μισθών τους ζητούν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου του δήμου Βριλησσίων.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν την Τρίτη συνέλευση στο χώρο της καθαριότητας, όπου και συζήτησαν το πρόβλημα που έχει προκύψει από την καθυστέρηση της πληρωμής τους.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν τη σοβαρότητα του προβλήματος που έχει προκύψει σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους τους εργαζόμενους και παρακαλούν τη Διοίκηση να το αντιμετωπίσει με την ευαισθησία που αρμόζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων αορίστου χρόνου του Δήμου Βριλησσίων:

Με πρωτοβουλία των εργαζομένων Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου Βριλησσίων, σήμερα Τρίτη 28/07/2015 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωσή τους στο χώρο της καθαριότητας, για να συζητήσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει από την καθυστέρηση της πληρωμής τους.

• Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τη Διοίκηση, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, αφενός για την άμεση επίλυση του προβλήματος και αφετέρου να εξασφαλίσει ότι δεν θα προκύψει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.

• Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων στη άμεση κάλυψη οικονομικών αναγκών των εργαζομένων που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης, όπως πληρωμή ληξιπρόθεσμων δόσεων δανείων και εφορίας, λογαριασμών Δ.Ε.Κ.Ο.

• Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε την Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων στην παροχή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στους εργαζομένους που έχουν άμεση ανάγκη.

Τέλος επιθυμούμε να τονίσουμε τη σοβαρότητα του προβλήματος που έχει προκύψει σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους τους εργαζόμενους και παρακαλούμε τη Διοίκηση να το αντιμετωπίσει με την ευαισθησία που αρμόζει.

Οι Εργαζόμενοι Ι.Δ.Α.Χ.
του Δήμου Βριλησσίων

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.