News Ticker

Βριλήσσια: Πλήθος κόσμου στο πανηγύρι της Αναλήψεως του Κυρίου (photo)

Τα Βριλήσσια φόρεσαν τα καλά τους. Οι έμποροι άπλωσαν την πραμάτεια τους και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους.

Άνθρωποι, κάθε ηλικίας, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην εμποροπανήγυρη της πόλης μας, η οποία στήθηκε επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κύπρου.

Παρότι οι πάγκοι ήταν λιγότεροι σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, η κίνηση, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας, ήταν πολύ καλή. Όσοι επέλεξαν να βρεθούν στο πανηγύρι, έσπευσαν να απολαύσουν λαχταριστούς λουκουμάδες αλλά και να δοκιμάσουν ρούχα ή παπούτσια.

Επί ποδος βρίσκεται και η αστυνομία, τόσο η ομάδα ΔΙΑΣ όσο και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βριλησσίων πραγματοποιούν περιπολίες στην περιοχή. Φυσικά, οι πλανόδιοι πωλητές που δεν έχουν άδεια, με το που αντιληφθούν την έλευση οργάνων της τάξης γίνονται, ως συνήθως,… καπνός! Στις επάλξεις βρίσκονται και οι δημοτικές υπηρεσίες όπως κάθε χρόνο για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής της πόλης μας.

Το πανηγύρι της Αναλήψεως στα Βριλήσσια θα είναι ανοικτό για το κοινό και την Πέμπτη, ανήμερα της Αναλήψεως, μέχρι αργά το βράδυ.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.