News Ticker

Βριλήσσια: Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα!

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δεύτερα 23 Μαΐου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, οδός Κισσάβου 11.
Αναλυτικά τα θέματα που τεθούν προς συζήτηση:
ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση κατεδάφισης ρυμοτομούμενου κτίσματος σύμφωνα με την πράξη αναλογισμού 4/2004 το οποίον ευρίσκεται στην οδό Δαναών
ΘΕΜΑ 2ο:Έγκριση παρέμβασης επί της οδού Ερυμάνθου έμπροσθεν νεόδμητης κατοικίας
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και Όρων αυτής, για την υλοποίηση της εργασίας/υπηρεσίας: «ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ»
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και Όρων αυτής,για την υλοποίηση της εργασίας/υπηρεσίας: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»
ΘΕΜΑ 5ο:Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και Όρων αυτής,για την
υλοποίησης της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ»
ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΗΣΙΔΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»
ΘΕΜΑ 7ο: Διαγραφή οφειλής λογαριασμού ύδρευσης
ΘΕΜΑ 8ο: Μείωση Λογαριασμών Ύδρευσης
ΘΕΜΑ 9ο:Επανεξέταση οφειλής κ. Σερβετάλη Νικολάου
ΘΕΜΑ 10ο:Επανεξέταση οφειλής κ. Σιακάρα Αγλαΐας
ΘΕΜΑ 11ο: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών (πυρασφάλεια) του Δήμου
Βριλησσίων
ΘΕΜΑ 12ο:Έγκριση της υπ’ αριθ. 18/2016 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης»

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.